Flyttstädning i Västerås

Quantum Hem & Städ

Flyttstädning i Västerås

Tack vare oss på Quantum Hem & Städ, så kan du få hjälp med flyttstädning i och runt omkring Västerås. När du anlitar oss, så ingår alltid kvalitetsgaranti, säkerhet, trygghet, försäkringar, kundfokus och ett gratis hembesök. Vi är till för dig som vill kunna fokusera på att komma i ordning i din nya bostad eller kontor. Vi vet att det kan vara nog så stressigt att flytta. Låt oss därför ta hand om flyttstädningen. Det är det vi är experter på.

Kundfokus

Hos oss på Quantum Hem & Städ är det alltid du som kund som är viktigast. Målet med alla uppdrag är därför att göra alla kunder 100 procent nöjda, vilket vi åstadkommer med hjälp av noggrant arbete och erfaren personal. På Quantum Hem & Städ får alla kunder den hjälp och det stöd som de eftersträvar. Vi fortsätter att arbeta tills dess att du som kund är helt och hållet nöjd med resultatet och inte längre känner att du behöver vår hjälp.

Använd dig av RUT-avdraget

Du har väl hört talas om RUT-avdraget? Om inte, så kan det vara bra att veta att RUT-avdraget ger alla privatpersoner möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden (för tillfället 50 procent). Det gör att du kan anlita oss på Quantum Hem & Städ och samtidigt alltså endast betala cirka hälften av kostnaden, som du i vanliga fall hade betalat. Rabatten hanteras sedermera via skattsedeln. Om det är någonting beträffande det här som är oklart och som du vill veta mera om, så är det bara att slå oss en signal eller att skicka oss ett mejl.